Google Drive için Ücretsiz 2 GB Ek Alan

23:28 emrahakin 0 Comments


Google, Güvenli İnternet Günü'nü kullanıcılarıyla kutluyor! Herkese fazladan 2 GB Google Drive alanı veren Google'dan bunu nasıl edineceğinizin detayları haberimizde.

Google Drive, en çok kullanılan bulut depolama hizmeti. Herkes için 15 GB alan sunan Google DriveGüvenli İnternet Günü için kullanıcılarına bir jest yapmak istedi. Google, hesabını güvenlik kontrolünden geçiren herkese ek 2 GB alan daha veriyor.

Ekstra 2 GB alan nasıl edinilecek?

Hâlihazırda daha fazla alan için para ödemiş kimseler de bulunuyor.Google Drivebulut depolama hizmetiyle çok öne çıkıyor ve çoğu kullanıcı bu hizmeti çok kullanışlı buluyor.
Geçtiğimiz sene de fazladan 2 GB alan veren Google, bu jesti bu sene de yaparak bunu bir gelenek haline getirdi. 2 GB fazladan Google Drive alanıalmak isteyenlerin tek yapması gereken, Google hesaplarını güvenlik taramasından geçirmek.
Eğer geçtiğimiz sene güvenlik taramasını yapıp 2 GB ek alanı aldıysanız da üzülmeyin, bu seneki taramayı yapıp 2 GB daha kazanabilirsiniz. Yani daha önce bundan faydalanmış olanlar bu sefer faydalanamaz diye bir durum da yok, toplamda 19 GB alana sahip olabilirsiniz.



0 yorum: