Instagram Çoklu Hesap Kullanma Rehberi

09:19 emrahakin 0 Comments


Instagram son güncellemesiyle çoklu hesap kullanımını aktifleştirdi. Bir başka deyişle artık Instagram'a birden fazla hesap kurabilir ve kolayca yönetebilirsiniz.

Bugüne kadar birden fazla hesap kullanmak isteyen Instagram kullanıcıları, her seferinde mobil cihazlarında hesaplarından çıkış yaparak diğer hesap bilgilerini girmeleri gerekiyordu. Her seferinde fazlasıyla zaman kaybına sebep olan bu durum nihayet sona erdi. Instagram'ın hem iOS hem de Android uygulamasına gelen güncelleme ile artık çoklu hesap kullanımı mümkün. Peki Instagram'da birden fazla hesap kullanımı nasıl yapılıyor?


Instagram'da Birden Fazla Hesap Kullanma

Öncelikle bu özelliği kullanabilmeniz için Instagram uygulamasının 7.15 sürümünde olması gerekiyor. Henüz güncellemeyi yapmadıysanız Google Play Store veya App Store üzerinden son sürümü kurmalısınız.


Güncellemeyi kurduktan sonra hesap eklemek için profil sayfanıza gelin ve sağ üst tarafa üç nokta şeklinde görünen "Seçenekler" bölümüne girin. Bu bölümün en aşağıya indiğinizde "Hesap Ekle" bölümünü göreceksiniz. Bu bölümden 5 hesaba kadar farklı hesaplar ekleyebilirsiniz.

Hesaplar arası geçiş nasıl yapılıyor?

Hesap ekleme işlemi gerçekleştirdikten sonra hesaplar arası geçiş için profil sayfasının sol üstünde yer alan profil ismine tıklamanız gerekiyor. Profil ismine tıkladığınızda ekli olan diğer hesapları görebilir ve tek tuşla geçiş yapabilirsiniz.  İsterseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve Instagram çoklu hesap kullanımı rehber videomuzla sizi baş başa bırakalım, iyi seyirler.


0 yorum: